Išmanieji virtuvės įrankiai

Česnakų smulkinimo rinkinys, spaustuvas, Mr. GARLIC, BORNER (Vokietija)

72008

• Gamintojas: BÖRNER ID GmbH (Vokietija).

• Medžiagos: plastikas ABS be bisfenolio A (BPA free), nerūdijantis plienas, silikonas.

• Komplektacija: presas su stūmokliu ir indeliu, silikoninis česnako lupimo įrankis, preso sietelio valymo įrankis.
• Galima plauti indaplovėje arba rankomis su šepetėliu po tekančiu vandeniu.

• Supakuota spalvotoje dėžutėje - tinka dovanai.

---

BÖRNER Germany - Сhange your life!

---

Pilną BÖRNER prekių asortimentą ir specialius rinkinius

galite rasti ir originalias prekes internetu įsigyti

tik firminėje gamintojo el. parduotuvėje www.borner.lt.

Prekę Lietuvoje internetu galite įsigyti www.borner.lt el. parduotuvėje arba apsilankius parduotuvėje "METALO AMŽIUS" Kaune PC MOLAS prieš "Batų Kalną".

Smulkiau

17,90 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Originalus BÖRNER firmos česnako smulkinimo spaustuvo rinkinys Mr. GARLIC - skirtas greitai ir patogiai česnakui nulupti ir susmulkinti. Su šiuo spaustuvu mėgausitės maisto gaminimu, pirštai nebus lipnūs ir nemaloniai kvepiantys.

Jeigu mėgstate patiekalus pagardinti česnakais, tačiau ką daryti, jeigu negalite pakęsti česnakų lupimo, pjaustymo ar traiškymo? Nuo šiol Mr. GARLIC Jus išvaduos nuo nemalonių procesų.

Praktiškas silikoninis įrankis česnakams lupti - su kuriuo česnako skilteles galite nulupti jų net neliesdami. Įdėkite neluptą skiltelę į vidų, prispauskite delnu ir kelis kartus paridenkite pirmyn bei atgal! Štai ir švari skiltelė!

Mr. GARLIC spaustuvas veikia paprastai ir tiksliai - įdėkite kelias švariai nuluptas česnako skilteles į vidų ir sukite presą tol kol per nerūdijančio plieno sietelį ims byrėti susmulkinti česnako gabaliukai.

Rezultatas puikus - per 37 preso sietelio skylutes laisvai byra susmulkintas česnakas. Šie susmulkinto česnako masės gabaliukai yra tobulo dydžio, tad galite jais iškart gardinti ruošiamą maistą.

Paprasta valyti. Galima plauti indaplovėje arba po naudojimo išplaukite šiltu tekančiu vandeniu.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Plastikas ABS be BPA
Paskirtis Česnako smulkinimui
Savybės Galima plauti indaplovėje
Prekės ypatybė Išmanusis įrankis

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: