KAI Tim Mälzer Kamagata

Sumažinta kaina! KAI Corporation Peilis universalus 15 cm. KAMAGATA Tim Malzer, KAI (Japonija) Padidinti

Peilis universalus 15 cm. KAMAGATA Tim Malzer, KAI (Japonija)

TMK-0701

• Gamintojas: KAI (Japonija).

- paskirtis: universlus peilis skirtas pjaustyti daržoves, duoną, mėsos gaminius.
- ašmenų ilgis 15 cm.
- rankenos ilgis 10,3 cm.
- geležtės plienas: legiruotas kaltinis plienas DIN1.4116. Atsparus korozijai dėl padidinto chromo kiekio.

- ašmenys: 57+/-1, HRC dvipusio galandimo su TIM MALZER šefo parašu.

- rankena: poliruotas plastikas POM.

KAMAGATA universalus peilis turi hibridinės formos peilio geležtę. Peilis turi aptakią ir dailią formą, užtikrina patogų ir higienišką naudojimą, pjauna tiksliai ir švariai. Modernus dizainas suderintas su japonų peilių gamybos tradicijomis. Puikiai subalansuoti peilio svoris ir rankenos forma užtikrina pjovimo kontrolę ir tikslumą.

Smulkiau

63,48 €

-8%

69,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

KAMAGATA universalus peilis, laikantis senųjų meistrų tradicijų, nepriekaištingai pagamintas moderniausioje peilių gamykloje. Šis virėjo peilis yra dviašmenio galandimo, ašmenų vienos pusės galandimo kampas 15-17 laipsnių. Rankenos galą puošia garsaus vokiečių profesionalaus virėjo Tim Mälzer sukurta graviūra - jaučio galva su šakute ir peiliu. Šis simbolis žinomas, kaip virėjo profesionalo simbolis. Šis hibridinis peilis Jums leis pasijusti tikru profesionaliu virtuvės šefu. 

KAMAGATA peilius rekomenduojame plauti tik rankomis, be aštrių ir agresyvių plovimo priemonių ir sausai nušluostyti. Indaplovėje neplauti.

Pjaustyti tik ant medinių ar plastikinių lentelių - taip užtikrinsite peilio aštrumą. Stiklinės pjaustymo lentelės netinkamos.

Galąsti peilį nelaukiant kol visiškai atšips. Rekomenduojamą tinkamą galąstuvą rasite žemiau esančiame priede arba prekių kataloge: galąstuvai.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Paskirtis Peiliai atskiri
Peilio medžiaga Damasko plienas
Savybės Virėjo peilis
Ilgis 20

Priedai

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: