KAI Tim Mälzer Kamagata

KAI Corporation Peilis duonai 23 cm. KAMAGATA Tim Malzer, KAI (Japonija) Padidinti

Peilis duonai 23 cm. KAMAGATA Tim Malzer, KAI (Japonija)

TMK-0705

• Gamintojas: KAI (Japonija).

- paskirtis: dantytas duonos peilis skirtas pjaustyti duoną ir kitus kepinius.
- ašmenų ilgis 23 cm.
- rankenos ilgis 10,9 cm.
- geležtės plienas: legiruotas kaltinis plienas DIN1.4116. Atsparus korozijai dėl padidinto chromo kiekio.

- ašmenys: 57+/-1, HRC dvipusio galandimo su TIM MALZER šefo parašu.

- rankena: poliruotas plastikas POM.



Smulkiau

89,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

KAMAGATA duonriekio peilio ašmens danteliai yra naujasis KAI išradimas. Peilio ašmens danteliai nuo centro pasvirę į dvi skirtingas puses. Todėl duona yra nesutrupinama, bet gražiai supjaustoma ir pjaustant nutrupa tik labai nedaug duonos trupinių.
KAMAGATA peilis duonai, laikantis senųjų meistrų tradicijų, nepriekaištingai pagamintas moderniausioje peilių gamykloje. Šis virėjo peilis yra dviašmenio galandimo, ašmenų vienos pusės galandimo kampas 15-17 laipsnių. Rankenos galą puošia garsaus vokiečių profesionalaus virėjo Tim Mälzer sukurta graviūra - jaučio galva su šakute ir peiliu. Šis simbolis žinomas, kaip virėjo profesionalo simbolis. Šis peilis Jums leis pasijusti tikru profesionaliu virtuvės šefu. 

KAMAGATA peilius rekomenduojame plauti tik rankomis, be aštrių ir agresyvių plovimo priemonių ir sausai nušluostyti. Indaplovėje neplauti.

Pjaustyti tik ant medinių ar plastikinių lentelių - taip užtikrinsite peilio aštrumą. Stiklinės pjaustymo lentelės netinkamos.

Galąsti peilį nelaukiant kol visiškai atšips. Rekomenduojamą tinkamą galąstuvą rasite žemiau esančiame priede arba prekių kataloge: galąstuvai.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Paskirtis Peiliai atskiri
Peilio medžiaga Damasko plienas
Savybės Duonos peilis
Ilgis 23

Priedai