Keptuvės HoReCa profesionalams

Troškintuvas 5,5 L THE GIANT BRAISER Ø 30 cm, su ilga rankena, TECHNIQ Stratanium+, SCANPAN (Danija)

5420 3008

• Korpusas: nulietas po spaudimu iš spec. aliuminio lydinio + indukcinis dugnas.
• Danga: profesionali Stratanium+ (plius) HAPTIC technologija be PFOA.
• Išmatavimai: h 9,5 x Ø 30 cm, kaitvietės Ø 22 cm, talpa 5,5 L.
• Rankenos: pagrindinė - ilga 24 cm nulieta iš plieno, profesionaliai pritvirtinta varžtais prie korpuso. Priekyje yra pagalbinė rankenėlė nulieta iš plieno.
• Rekomenduojama plauti rankomis, tačiau galima ir indaplovėje.
• Tinka naudoti ir orkaitėje iki 260°C.
• Pritaikyta indukcinėms viryklėms. Tinka ir kitų tipų viryklėms.
• Svoris: 2.550 kg.

Naujos kartos Stratanium+ nesvylanti danga užtikrina nepriekaištingą kepimą.

Maistui vartyti galima naudoti metalinius vartymo įrankius - menteles.

Išskirtinės naudojimo savybės - skrudinimas, troškinimas, glazūravimas, uogienių virimas.

Smulkiau

219,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Stratanium+ danga sukurta ir pagaminta Danijoje, kur dirba bene geriausi pasaulyje restoranų virtuvių šefai. Kepk ir Tu, kaip skandinavų virtuvės šefas.

Su TECHNIQ GIANT BRAISER gigantišku troškintuvu vienu metu paruošite dešimtis porcijų. Labai tinka ruošti įvairius troškinius, guliašus, čili con carne, midijas, paella, risotto, pasta alla Bolognese ir kitus gausius patiekalus. Aukšti troškintuvo šonai ir dugnas, nulieti iš vientiso metalo lydinio, gerai palaiko-paskirsto šilumą ir užtikrina optimalią patiekalų ruošimo temperatūrą. Su Stratanium+ danga neprisvils net jautriausi patiekalai. Ilga 24 cm rankena yra labai patogi prilaikyti ir kilnoti troškintuvą. Tai 100 proc. profesionalios virtuvės indas.

Troškintuvas TECHNIQ GIANT BRAISER pritaikytas profesionalioms indukcinėms viryklėms, tačiau puikiai tinka ir ant kitų tipų viryklių. Saugi ir tvari nesvylanti danga be PFOA. Lenktos indo dugno sienelės indo kraštuose yra tam, kad būtu patogu naudoti virtuvinius įrankius. Tinka naudoti orkaitėje iki 260°C. Galima naudoti neaštrius metalinius vartymo įrankius - menteles, lopetėles. Dėmesio: naudojant ant dujinės viryklės ar orkaitėje plieninės rankenos gali įkaisti, rekomenduojama liesti su karščiui atsparia pirštine!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Stratanium be PFOA
Paskirtis Troškintuvai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms

Priedai

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: